50 ml
15-30 minutter
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)
Let
Råvarer
3 g
1 g
5 ml
1 ml
40 g
10
dråber Æterisk olie
Emballage
Køb råvarerne til opskriften
Redskaber
1 vægt 1 måleskesæt 1 ildfast målebæger 1 gryde til vandbad 1 skål til vandbad 1 termometer 1 spatel eller en rørepind 1 ske
1
Skold eller afsprit bæger og redskaber
2
Smelt kakaosmør, bivoks, rapskimolie og E-vitamin i et ildfast målebæger direkte på kogepladen
3
Tag bægeret af varmen når alt er smeltet
4
Smelt sheasmør i en skål over vandbad opvarmet til 50°C. Rør indtil sheasmørret er smeltet
5
Vandbadets temperatur må ikke komme over 50°C
6
Tilsæt det smeltede sheasmør til kakaosmørblandingen og rør
7
Tilsæt evt. æterisk olie
8
Hæld på emballage og lad læbebalsamen afkøle ved stuetemperatur
Køb råvarerne til opskriften