300 ml
30-60 minutter
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)
Middel
Råvarer
Vandfase
210 ml
Fedtfase
60 ml
15 g
5 g
2 ml
Slutfase
4 ml
15 ml
Virkerstoffer, efter eget valg
20 dråber
Æteriske olier eller duftolier, efter eget valg
Emballage
Redskaber
1 vægt
1 måleskesæt
2 gryder
1 termometer
1 piskeris
1 dejskraber
1 ophælderpose
1
Skold eller afsprit gryder og redskaber
2
Bland råvarerne i en gryde
3
Bland råvarerne i en anden gryde
4
Opvarm begge faser til 75 °C og tag gryderne af varmen
5
Hæld fedtfasen i vandfasen i en tynd stråle under omrøring. Undgå at piske luft i cremen
6
Rør til temperaturen er 60 °C
7
Afkøl til 40 °C uden omrøring og rør den herefter let, inden der afkøles yderligere til stuetemperatur
8
Tilsæt slutfasen og rør til alt er blandet godt sammen