30 stk
30-60 minutter
1 måned (Tørt, Lufttæt)
Let
Råvarer
75 g
finthakkede smuttede mandler
250 g
hvedemel
130 g
sukker
150 g
1
æg
10 dråber
10 dråber
10 dråber
10 dråber
Emballage
Redskaber
1 vægt
1 skål
1 kniv
1 skærebræt
Bagepapir
1
Smut mandlerne og hak dem fint
2
Bland hvedemel og sukker, og ælt det sammen med kokosolie, æg og æteriske olier.
3
Tilsæt finthakkede mandler
4
Tril dejen i 2 tykke pølser ca. 3 cm i diameter og sæt dem i køleskabet 1 time
5
Skær dejen i 2 cm tykke skiver og sæt dem på bagepladen beklædt med bagepapir
6
Bag ved 200°C (180°C varmluft) i 15 min.
7
Afkøl på bagerist og opbevar i en kagedåse