Kakao-dadelkonfekt
Kakao-dadelkonfekt
300 g
30-60 minutter
7 dage (Køleskab, Lufttæt)
Let

Råvarer

100 g
tørrede dadler
70 g
cashewnødder
15 g
kakaopulver
15 g
kokosmel
80 g

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 kniv
1 skærebræt
1 blender
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 grydeske
1 form (ca 13 x 19 cm)
bagepapir

Sådan laver du kakao-dadelkonfekt

1
Skær dadlerne i små tern og blend dem sammen med cashewnødder til en fin ensartet masse
2
Bland kakaopulver og kokosmel sammen med cashew-dadelmassen i en skål
3
Smelt kokosolien over svag varme og tilsæt
4
Bland det hele grundigt
5
Hæld massen i en lille bradepande eller lignende, beklædt med bagepapir og tryk den godt sammen. Sæt i køleskabet et par timer og skær efterfølgende massen ud i små snitter ca. 3x2 cm
Relaterede opskrifter