Lakridsmandler

Lækre hjemmelavede lakridsmandler

Lakridsmandler
100 g
30-60 minutter
14 dage (Tørt, Lufttæt)
Let

Råvarer

100 g
mandler ØKO
15 g
5 dråber
10 g

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 lille gryde 
1 lille grydeske
1 glasskål
1 plastpose
bagepapir

Sådan laver du lakridsmandler

1
Smut mandlerne og tør dem i ovnen 10 min. ved 180°C
2
Smelt kakaosmør over svag varme i en lille gryde. Tag herefter gryden af varmen
3
Tilsæt mandlerne og rør godt, inden de hældes ud på et stykke bagepapir for at dryppe af. Herefter hældes de i en glasskål, tilsæt citronolie og rør indtil kakaosmørret begynder at størkne og sætter sig fast på siden af skålen
4
Hæld mandlerne i en plastpose sammen med lakridsekstrakt, ryst godt så lakridsen fordeler sig på mandlerne
5
Mandlerne er nu klar til at spise
TIP
6
Citronolien kan erstattes med appelsinolie
Relaterede opskrifter