250 g
30-60 minutter
14 dage (Tørt, Lufttæt)
Let
Råvarer
0,75 ml
hasselnødder
0,75 ml
mandler
0,5 dl
pinjekerner
0,5 dl
cashewnødder
25 ml
Maltitol
5 g
Emballage
Redskaber
1 pande
1 kniv
1 skærebræt
1 skål
1 måleskesæt
1 grydeske
Bagepapir
1
Rist hasselnødderne på en tør pande og gnid hinden af i et viskestykke
2
Hak alle nødderne groft
3
Rist det hele på en pande i ca. 5 min og hæld nøddeblandingen i en skål
4
Smelt maltitol ved svag varme på panden og tilsæt gummi arabicum under omrøring
5
Tag panden af varmen og tilsæt den hakkede nøddeblanding
6
Hæld massen ud på bagepapir og form massen til en stang. Skær ud i passendende stykker