500 ml
30-60 minutter
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)
Middel
Råvarer
350 ml
10 ml
10 g
salt
9 g
5 ml
100 ml
15 ml
3 ml
5 ml
5 ml
Æterisk olie eller duftolie
Emballage
Køb råvarerne til opskriften
Redskaber
1 vægt 1 måleske 1 gryde 1 termometer 1 sigte 1 spiralpiskeris 1 skål 1 dejskraber
1
Skold eller afsprit gryde og redskaber
2
Bland demineraliseret vand, salt og glycerin i en gryde og opvarm til 75°C til salten er opløst
4
Sigt guargummi i og rør langsomt i mindst 10 min. Vigtigt, da gelen ellers bliver tynd
5
Rør citronsyreopløsningen i. Stil gryden til side til senere
6
Afvej sulfat og tyrkiskrødtolie i en skål og rør forsigtigt for at undgå skumdannelse
7
Tilsæt benzylalkohol og rør forsigtigt
8
Tilsæt fugtkompleks og evt. æterisk olie/duftolie og rør forsigtigt
9
Tilsæt indholdet af gryden og rør forsigtigt til konsistensen er ensartet
11
Skyl redskaberne i koldt vand inden opvask, da benzylalkoholen ellers sætter sig fast
Køb råvarerne til opskriften