Pulveriseret æggehvide fremstillet af økologiske hønseæg.
Levnedsmiddelkvalitet.
Blandes med vand inden brug og kan anvendes i alle opskrifter, hvor der skal bruges æggehvider. Eksempelvis i flødeboller, skumfiduser samt til sugarpaste/sukkerpasta og MMF/skumfidusfondant, der bruges til overtræk og dekorering af kager. Kan også bruges som supplement i en proteinrig kost.
Til fremstilling af 100 g æggehvide (ca. 3 æggehvider) piskes 14 g æggehvidepulver i 86 g lunkent vand. Blandingen skal opbevares på køl og anvendes inden 3 timer.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1599 KJ/382 kcal
Protein: 81,1 g
Kulhydrat: 7,8 g
Heraf sukker: 5,4 g
Fedt: - g
Heraf mættet fedt: - g
Natrium: 12,8 g
Salt: - mg
Ingredienser: Økologisk æggehvidepulver*, pasteuriseret
*allergener