Is opskrifter

Lav din egen flødeis med frugtsmag, guf med jordbær- eller lakridssmag, lakridssirup eller andet lækkert.

Egenskaber

Opskrift

Bananis

Nem opskrift på flødeis med dejlig banansmag

Se opskriften
Opskrift

Flødekaramelis

Nem opskrift på cremet flødeis med flødekaramelsmag

Se opskriften
Opskrift

Jordbærguf

Nem opskrift på lækker guf med smag af jordbær. Ikke helt så sød som traditionel guf

Se opskriften
Opskrift

Jordbærsorbet

Nem opskrift på sorbet med smag af søde jordbær

Se opskriften
Opskrift

Kokosis

Nem opskrift på cremet flødeis med kokossmag

Se opskriften
Opskrift

Lakridsguf økologisk

Nem opskrift på lækker økologisk guf med lakridssmag

Se opskriften
Opskrift

Lakridsis ØKO

Nem opskrift på økologisk flødeis med lakridssmag

Se opskriften
Opskrift

Lakridssirup

Nem sirup med skøn smag af lakrids

Se opskriften
Opskrift

Pebermynteguf

Nem opskrift på guf med pebermyntesmag

Se opskriften
Opskrift

Rabarberis

Nem opskrift på flødeis med rabarbersmag

Se opskriften

Hjemmelavet is uden ismaskine

Leder du efter en nem måde at lave is uden ismaskine? Urtegaarden har over 15 forskellige opskrifter, der passer perfekt til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en klassisk vaniljeis, jordbæris eller noget mere eksotisk som kokos, så har vi styr opskriften til dig. Og det bedste er, at du ikke engang har brug for en ismaskine!

Med så mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem kan du lave din egen og justere isblandingen efter behov. Tilføj lidt frugt eller lakridssmag for at få en unik smagsoplevelse, der vil pirre dine smagsløg. Hvem ved - måske laver du en ny is klassiker derhjemme. Begynd at bladre gennem vores lækre opskrifter! Og vælg den du bedst kan lide.

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavet is er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

Hvordan laver man hjemmelavet is med banan

  1. Pisk 4 pasteuriserede æggeblommer og 75 g sukker næsten hvidt.

  2. Tilsæt farve og aroma og pisk igen.

  3. Pisk 5 dl piskefløde stiv og vend den i æggemassen.

  4. Hæld den færdige ismasse i en plastbøtte og sæt den i fryseren i 3-4 timer eller evt. til dagen efter.