1.000 ml
30-60 minutter
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)
Middel
Råvarer
Vandfase
525 ml
100 ml
50 ml
36 g
6 ml
Fedtfase
18 g
20 g
10 ml
240 ml
Emballage
Køb råvarerne til opskriften
Redskaber
1 vægt 1 måleskesæt 2 gryder 1 termometer 1 piskeris 1 dejskraber 1 stavblender 1 ophælderpose
1
Skold eller afsprit gryder og redskaber
2
Bland demineraliseret vand, aloe vera juice, glycerin, MF fedt og natriumbenzoat i en gryde
3
Bland VE fedt, lanettevoks, E-vitamin og mandelolie i en anden gryde
4
Opvarm begge faser til 75 °C og tag gryderne af varmen
5
Hæld fedtfasen i vandfasen i en tynd stråle under omrøring
6
Afkøl til stuetemperatur under omrøring
7
Tilsæt evt. virkestoffer og duft
8
Cremen kan evt. blendes, for et mere glat resultat
Køb råvarerne til opskriften