Plejende håndcreme, der forebygger udtørring og holder hænder bløde. Med honning, der er kendt for sine helende og beskyttende egenskaber. Anvendes efter håndvask eller ved behov
Opvarm begge faser til 75°C og tag gryderne af varmen
5
Start med at varme vandfasen. Når vandfasen er ca. 40°C sættes fedtfasen over. Fedtfasen tages af varmen ved ca. 60°C, da temperaturen stiger meget hurtigt. Herefter sættes fedtfasen kortvarigt af og på varmen til 75°C er nået
6
Hæld fedtfasen i vandfasen i en tynd stråle under omrøring (rør fra side til side med spiralpiskeriset, ikke op og ned, for at undgå at piske luft i cremen)
7
Afkøl til stuetemperatur under omrøring (cremen kan røres på laveste hastighed på en røremaskine)
Slutfase
8
Tilsæt slutfasen
9
Cremen kan evt. blendes, for et mere glat resultat