750 ml
30-60 minutter
24 måneder (Stuetemperatur, Lufttæt)
Middel
Råvarer
440 ml
12 g
køkkensalt
4 ml
100 g
honning
100 ml
100 ml
10 ml
15 ml
2 ml
Emballage
Redskaber
1 vægt
1 måleskesæt
1 gryde
1 termometer
1 dejskraber
1
Skold eller afsprit gryde og redskaber
2
Bland demineraliseret vand, køkkensalt og natriumbenzoat i gryden og opvarm til 75°C, hvor alt er smeltet
4
Tilsæt honning og rør forsigtigt til honningen er smeltet
5
Afkøl til stuetemperatur uden omrøring
6
Tilsæt sulfat og perlemorssulfat og rør forsigtigt
7
Tilsæt fugtkompleks, panthenol og duftolie og rør til alt er blandet godt sammen
Tips
Den æteriske olie kan udskiftes med en anden æteriske olie eller duftolie