25 stk., 400 g
30-60 minutter
1 måned (Tørt, Lufttæt)
Let
Råvarer
30 g
finthakkede smuttede mandler
30 g
finthakkede hasselnødder
50 g
130 g
hvedemel
80 g
sukker
1 knsp
15 g
90 g
1
æg
Emballage
Redskaber
1 gryde
1 vægt
1 skærebræt
1 kniv
1 skål
Bagepapir
1
Hak mandler og hasselnødder fint
2
Smelt glukosesiruppen (håndteres med våde hænder og saks) ved svag varme i en gryde
3
Bland hvedemel, sukker, salmiaksalt og lakrids og ælt det sammen med kokosolie, æg og den flydende glukosesirup. Tilsæt hakkede nødder og mandler
4
Tril dejen i 2 tykke pølser ca. 3 cm i diameter og sæt dem i køleskabet 1 time
5
Skær dejen i 2 cm tykke skiver og sæt dem på bagepladen beklædt med bagepapir
6
Sæt dem på bageplade beklædt med bagepapir. Bag ved 200°C (180°C varmluft) i 15 min.
7
Kagerne afkøles på en bagerist og pakkes i en kagedåse.