Lakridsguf økologisk

Velsmagende økologisk guf med lakridssmag

250 g
15-30 minutter
4 timer (Køleskab)
Let

Råvarer

86 ml
lunken vand
14 g
150 g
sukker ØKO
60 g
50 ml
vand
4 g

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 måleske
1 smal skål
1 gryde
1 ske
1 håndmixer
1 dejskraber

Sådan laver du lakridsguf

1
Bland æggehvidepulver og lunkent vand i en smal skål. Pisk til det skummer op, max 1 min.
2
Afvej sukker, druesukker og vand i en gryde og varm op til 117°C ved middel varme, under omrøring. Tag herefter gryden af varmen og lad sukkermassen boble af
3
Hæld den varme sukkermassen over æggehvideblandingen i en tynd stråle, mens der piskes ved middel hastighed.
4
Tilsæt farve og pebermynteessens og pisk yderligere ca. 4 min. ved max hastighed
5
Server straks
TIP
6
Opbevar en evt. rest i køleskabet. Pisk den op dagen efter og den er igen klar til servering
Relaterede opskrifter