Jordbærguf

Lækker guf med smag af jordbær. Ikke helt så sød som traditionel guf

Jordbærguf
250 g
15-30 minutter
4 timer (Køleskab)
Let

Råvarer

14 g
86 ml
lunken vand
250 g
2 ml
5 dråber

Emballage

Redskaber

1 vægt
1 måleske
1 smal skål
1 ske
1 saks
1 håndmixer
1 dejskraber

Sådan laver du jordbærguf

1
Bland æggehvidepulver og lunkent vand i en smal skål. Pisk til det skummer op, max 1 min.
2
Tilsæt glukosesirup (håndteres med våde hænder og saks), aroma og farve og pisk ved lav hastighed til alt er blandet
3
Pisk yderligere 10-15 min. ved max hastighed
4
Server straks
TIP
5
Opbevar en evt. rest i køleskabet. Pisk den op dagen efter og den er igen klar til servering
Relaterede opskrifter